Rekvalifikace vás připraví na novou kariéru v účetnictví

Kdy jindy by byla vhodnější chvíle ke změně kariéry než právě teď? Následkem koronaviru spousta lidí přišla o práci a dalším se natolik snížil výdělek, že nejsou schopni se nadále uživit. Smutnit a naříkat není řešení. Místo toho přichází v úvahu rekvalifikace!

Je jedno, jestli jste bez práce, nebo vás současné zaměstnání nebaví. Na rekvalifikační kurzy se může přihlásit kdokoliv, i když ve výhodě jsou nezaměstnaní evidovaní na úřadu práce. Těm totiž kurz zaplatí úřad.

Rekvalifikační kurzy zvládnou i maminky

Rekvalifikace trvá zhruba tři až čtyři měsíce. Ne každodenní výuky, vyučuje se zpravidla jeden den v týdnu, typicky pátek či sobota. To se dá zvládnout, děti pohlídá manžel, babička nebo kamarádka.

Samozřejmě vám nebude stačit jen prezenční výuka, pokud chcete do oboru doopravdy proniknout. Dostanete spoustu vzdělávacích materiálů, ze kterých se můžete vzdělávat samostatně podle svých časových možností. Pokud k tomu přistoupíte zodpovědně, za tři až čtyři měsíce se z vás skutečně může stát profík schopný práce v novém oboru.

Jaké kurzy lze absolvovat v Třebíči?

Rekvalifikace se dá absolvovat téměř v každém větším městě v ČR a města na Vysočině nejsou výjimkou. Mezi aktuálně otevřené rekvalifikační kurzy Třebíč patří kurz podvojného účetnictví a také účetnictví a daňové evidence. Oba dva odstartují další běh příští rok v březnu, už nyní je ale možné se registrovat. Využijte toho, dokud je místo. Po absolvování kurzu získáte osvědčení od MŠMT ČR, které slouží třeba jako podklad pro založení živnosti. Jako účetní můžete dost dobře fungovat na vlastní noze. Tento obor je velmi lákavý a určitě má potenciál i do budoucna. Svou účetní potřebuje každá střední a větší firma, takže je jen na vás, jestli se přímo u nějaké necháte zaměstnat, nebo budete na vlastní noze spolupracovat s vícero firmami.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55