Co o sobě zjistíte při vyzkoušení únikové hry?

Dámy, nudíte se a máte pocit, že by to chtělo něco nového? Vnést trochu adrenalinu do všedního života? Nedivíme se. Setkání kamarádek se sobě podobají jako vejce vejci. Odpolední kafíčko a dortíček nebo sklenka vína, trocha drbů, co v práci, doma, co manžel, partner, děti. Po hodince či dvou to začíná být už nuda. Možná vás, napadne, že svoje kamarádky znáte jenom takhle. Je na čase poznat je i samy sebe i z jiného úhlu. A úniková hra vám k tomu dopomůže.

Poznejte samy sebe jinak

Je to vlastně pořád stejné týden za týdnem, měsíc za měsícem, rok za rokem. Sejdete se, popovídáte si o tom, co je nového, pomluvíte kamarádku, která neměla čas přijít. Přitom ve vás sílí pocit, že se znáte jenom z těchto řečí? Napadlo vás někdy, jak byste se vy sama a vaše kamarádka zachovala, kdyby se vám něco stalo? Kdybyste se společně ocitly v uzamčené místnosti, od které nemáte klíč a musely se z ní rychle dostat? Nejspíš pokrčíte rameny. Nevíte. Můžete si to ale na vlastní kůži vyzkoušet a to např. v únikové hře Zloději myšlenek od EscapeX.cz.

Panika vás k cíli nedovede

Úniková hra vás zavede přesně do takové situace. Najednou se musíte spolehnout samy na sebe, na svoji inteligenci, pozornost, rychlé reakce. Neobvyklá zkušenost, že? Někdo, začne naříkat, hysterčit, panikařit. Tudy ovšem cesta nevede. Vy ale určitě taková nejste. Jste žena činu, kterou nenadálá situace nezaskočí. Začnete pátrat po tom, jak se ze zamčeného pokoje dostat. Máte na to hodinu. Zdá se vám to málo? Najednou se ale pustíte do plnění hádanek a úkolů, které vás mají dovést na svobodu a zjistíte, že dokážete čas využít překvapivě účelně.

Jak se stát ženou činu

Z unavené dámy, která svůj čas tráví nejraději tlacháním u kafíčka nebo vínečka se překvapivě rychle přerodíte v ženu činu, co nemá problém udělat ve správný čas správné rozhodnutí, zachovat klid, a ještě dobře poradit ostatním. Nerozhodí vás ani šibeniční limit vymezený na celou akci. Ty tam jsou i rozbroje vašeho týmu kamarádek. Už to nejsou koalice dvou proti třetí, najednou v únikovce táhnete za jeden provaz, nahráváte jedna druhé. Nemluvě o adrenalinu, který se vám vyplaví. Prima zkušenost, co říkáte?

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55