Klid a nohy v teple i v mrazech? Zkuste thermopřikrývky!

Zima v paneláku je docela pohoda. Pokud nebydlíte úplně pod střechou, většinou k vám jde trochu tepla od sousedů a málokdy musíte vytočit termostat na vyšší stupeň. Zato ve starém bytě nebo domě, kde jsou vysoké stropy a často ne úplně dobře izolovaná okna, máte chuť částku za energie rychle zapomenout. A šetřit s topením, jak to jde. Což o to, přes den skoro člověk není doma, takže nižší teploty nevadí. Ale co večer? Uléhat do studené postele není úplně lákavá představa.

Babiččiny péřové peřiny, nebo trendy duté vlákno?

Za časů našich předků to bylo jednoduché. Existovaly pouze péřové peřiny, které sice byly těžké, ale zato opravdu hřály. Popřípadě se spalo na kamnech. Jenže v dnešní době, kdy alergie na prach a peří je vcelku běžnou anamnézou, už babiččiny peřiny vytahuje málokdo. Navíc kdo by měl chuť pečlivě prát a sušit velkou těžkou přikrývku, když ty z dutého vlákna jsou na údržbu mnohem jednodušší. Výběr je opravdu široký, takže klepat zimou se nemusí ani největší zmrzlíci. Přesně pro ty jsou určené thermopřikrývky od jihočeské firmy Kvalitex.

Vsaďte na tradiční textilku z Jižních Čech

Firma Kvalitex je odborník na lůžkoviny všech kategorií. V aktuální kolekci thermopřikrývek najdete nejen běžné kousky, ale i ty se speciální úpravou. Pokud dbáte na kvalitu pleti, zvolte řadu s  výtažky z Aloe Vera. Oblíbené jsou i přikrývky s Antistress úpravou. Ty v zimě opravdu oceníte, protože díky přítomnosti sítě karbonových vláken se nebudete muset bát nepříjemných důsledků statické elektřiny. Všechny přikrývky jsou navíc složené ze dvou vrstev, mezi kterými je vzduchová kapsa. Díky tomu perfektně izolují a vám bude teplo celou noc.

Thermopřikrývky od firmy Kvalitex si můžete zakoupit v několika různých velikostech, pro jednotlivce, ale i francouzské přikrývky pro páry. Vybere si opravdu každý.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55