Proč ženy milují pojištění odpovědnosti?

Není žádný spor o tom, že ženy jsou od přírody ty odpovědnější. Mají větší smysl pro pořádek, vedou si evidenci v papírech a jistí se pro případ, že by došlo k jakýmkoliv problémům. Ženský smysl pro pořádek a preciznost je vyhlášenou předností každé domácnosti, kterou má pod palcem matriarchát.

Očima ženy je pojištění odpovědnosti za škodu  ideálním prostředkem, jak si zajistit klidné spaní. Člověk totiž nikdy neví, co se mu v životě přihodí a kdy se dostane do nesnází. Pojištění odpovědnosti se vztahuje na odpovědnost pojištěného za škodu způsobenou činností, která je v občanském životě běžná a chrání spolu s pojištěným automaticky i celou jeho rodinu.

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech

V praxi jde o všechny možné nehody, co se mohou člověku v životě přihodit. Znáte to? Je to hned. Vysklené okno u sousedů, rozbité zboží, do kterého jste omylem zavadili v obchodě, když jste nakupovali s dětmi, srážka na lyžích z nepozornosti a jiné peripetie, které sice mohou na první pohled vypadat nevinně, ale praktické důsledky vás přijdou na obrovské peníze. Tohle všechno za vás pojistka od ERGO vyřeší.

ERGO vás nenechá na holičkách

ERGO pojišťovna vám pomůže v každé situaci a nenechá vás na holičkách. Poskytne vám ochranu v případech, kdy někomu cizímu způsobíte škodu na majetku, zdraví či finanční újmu. To platí i v případě, že škodu způsobí někdo z vašich nejbližších. Do pojištění je totiž automaticky zahrnuta i vaše rodina a za příplatek i domácí mazlíčci.

V jedné ceně tak získáte ochranu vašich nejbližších, nemáte na škodě žádnou spoluúčast a bez příplatku získáte i celosvětovou platnost. Pojištění občanské odpovědnosti lze sjednat ve čtyřech variantách, dle zvolené pojistné částky od 3 do 10 milionů.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...