Běhouny zkrášlí každou chodbu

Jestliže jste měli možnost projít se u někoho na návštěvě chodbou, na jejíž podlaze byl položen běhoun, určitě se vám líbila, připadala vám útulně, teple a osobitě. Běhouny používali už naši dávní předkové a neumisťovali je jen do chodeb a chodbiček. Měly své důležité místo i jinde.

Jaké běhouny jsou k dostání?

Jestliže se rozhodujete mezi běhouny nebo klasickým metrážním kobercem, vězte, že běhouny jsou jednoduše jako stvořené na chodby a schodiště. Jsou po stranách obšité čistým chemlonem v barvě koberce, a díky tomu, že nesahají až ke stěnám chody, dovolí vyniknout i dlažbě, plovoucí podlaze nebo třeba marmoleu pod nimi.

Volit můžete ze dvou materiálů. Vyrábí se z vlny nebo syntetiky. Stálicí na trhu s koberci je u nás e-shop vopi.cz. Tady najdete dostatek druhů běhounů v příjemných teplých barvách. Je výborné, že vám na přání k běhounu zhotoví i nášlapy na schody ze stejného materiálu. Nebudete muset řešit, jak na schodiště upevnit běhoun, nebo zda schody něčím pokrývat a čím.

Kde se s nimi setkáváme?

Najít je můžete nejen v rodinných domech či bytech na chodbách, ale také ve společnostech. Běhouny se hodí do chodeb, hal, ale mnoho lidí si je dává i k postelím, aby nestoupali na studenou zem. Někdy se s nimi můžeme setkat i podél kuchyňské linky. Zvláště starší generace byla zvyklá si je k lince pokládat. Jejich velká přednost je, že se snadno udržují, mají krátký vlas.

Běhouny se nehodí do obývacího pokoje. Tady vynikne třeba koberec s dlouhým vlasem https://www.vopi.cz/kusove-koberce-shaggy/. Koberce Shaggy můžete pořídit v mnoha barvách, rozměrech a položit je nejen v obývacím pokoji, ale také v ložnici nebo třeba v dětském pokoji starších dětí.

Podívejte se sami na bohatou nabídku běhounů i koberců s dlouhým vlasem u prodejce vopi.cz. Budete potěšeni, jak jednoduše se dá chodba udělat teplejší a útulnější, a to vše za přijatelnou cenu.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55