Dokážou horoskopy předpovídat budoucnost?

O astrologii panuje mnoho mylných představ. Největším omylem o astrologii je, že jejím účelem je předpovídat budoucnost. Tak to však není. Podle astrologů má postavení nebeských těles v každém z okamžiků našeho života schopnost určitým způsobem ovlivňovat chování lidí a tím i situace, kterým musíme v životě čelit. Nikdo nedokáže předpovědět budoucnost, protože ta závisí na činech, které jste v minulosti vykonali a v budoucnu vykonáte. Životní situace, ve které se momentálně nacházíte je sumou a odrazem všech vašich předchozích rozhodnutí. O své budoucnosti tedy rozhodujete vy sami.

Astrologie a věda

Je dokázáno, že postavení nebeských těles neustále působí na každého z nás. Jak víte, planety mají své vlastní gravitační síly a ovlivňují některé události na Zemi. Například za úplňkové noci bude v moři vždy příliv a odliv. To, co se děje zde na Zemi nemůžete oddělit od toho, co se děje ve sluneční soustavě, jelikož planety se navzájem gravitačně ovlivňují. Pokud například planety tvoří tzv. konjunkci, to znamená že z hlediska pozorovatele jsou zcela nebo téměř v zákrytu, jejich gravitační vliv na Zemi je vyšší, než když stojí na opačných stranách oblohy. To vše ovlivňuje různé přírodní děje na naší planetě. Například některé byliny mají nejvyšší účinek pouze tehdy, jsou-li utrženy za určité astronomické konstelace. Můžete tedy věřit horoskopům?

Fungují horoskopy v časopisech?

Horoskopy v časopisech a na internetu jsou psány pouze pro zábavu čtenářů a se skutečnou astrologií nemají vůbec nic společného. Všichni lidé, kteří se narodili v jednom znamení, přece nemohou mít stejný osud, to dá rozum. Pro výpočet skutečného horoskopu je totiž nutné znát mnohem více informací, než to, že jste panna nebo kozoroh. Je důležité znát i přesné datum, čas a místo narození, aby bylo možné vypočítat váš astrologický ascendent, který hraje v astrologii významnou roli. Podle hvězdopravců totiž určuje osobnostní charakteristické rysy člověka. 

Dokážou astrologové předpovědět budoucnost?

Přestože o tom skeptikové pochybují, astrologie je skutečná. Jsme propojeni s vesmírem – od okamžiku našeho narození určují nebeská tělesa a planetární konjunkce běh našeho života. Nejde však o nezvratný osud, spíše o úpravu parametrů hřiště, na kterém hrajeme náš vlastní zápas podle vlastních pravidel. Případné vítězství či prohra je pouze v naší režii. Jakmile však využijete znalosti vesmírné provázanosti, dokážete maximálně využít planetární síly k rozvoji svého pravého já a k optimalizaci příležitostí, které vám život nabízí.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55