Na zimu jsou třeba pracovní trička s dlouhým rukávem

Ani v zimě mnozí z nás nelení. Pracujeme v garáži, dílně, na kryté terase či jinde. Pracovní trička někdy potřebujeme také do práce. Kde však sehnat ta s dlouhým rukávem? Brněnský velkoobchod jich má značnou zásobu.

Pracovat se dá v ledasčem, třeba i ve starém tričku, které jste vyřadili, protože je obnošené, žmolkovaté či seprané. S dobrým pracovním trikem však jde práce tak nějak lépe od ruky. Lépe se v něm cítíte, což zvyšuje pracovní výkon.

Pořiďte si na práci správné vybavení

Spát se také dá v obyčejném triku, přesto pravděpodobně máte pyžamo. Stejně byste měli přistupovat k pracovnímu oblečení. Pracovní tričko dobře saje pot, nekouše, neškrtí, cítíte se v něm příjemně. Tedy aspoň jestliže je kvalitní.

Jestliže sháníte tričko pracovní dlouhý rukáv, podívejte se do nabídky brněnského velkoobchodu Xfer. Prodává nejen pracovní oblečení, nýbrž rovněž sportovní a volnočasové. Bez potisku, avšak v případě potřeby se dá opatřit potiskem či výšivkou.

Trička různých barev i velikostí

Nabídka Xfer je bohatá a dokazuje, že pracovní oblečení nemusí být nudné. Vyberte si střih podle svých představ a stejně tak barvu. Černá může vypadat prakticky, avšak barevné odstíny vás při práci více rozveselí. Snadno seženete rovněž barvu, která se hodí k vašemu firemnímu stejnokroji.

Xfer prodává pracovní trička s dlouhým rukávem pro ženy, muže i děti – to kdyby chtěli malí pomocníci přiložit ruku k dílu. Bez obav najdete malé i velké velikosti. Na jednom místě navíc pořídíte taktéž další pracovní oblečení, které zahřeje. Tričko s dlouhým rukávem je základ jako spodní vrstva, doplnit byste ho však měli o teplou mikinu, třeba flísovou, a nějaký svršek jako je vesta či teplá bunda. Záleží samozřejmě na činnosti, již vykonáváte. Při pohybuje je příjemné se obléci trochu méně, protože se zahřejete. Každopádně nezapomínejte na pravidlo vrstvení, vrstvy lze vždy svlékat a oblékat dle potřeby.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55