Nejen k Valentýnu se skvěle hodí víno OLD PORTER

Jestliže máte rádi sladší typy alkoholických nápojů, jistě vám bude chutnat i sladká vína Old Porter. K těm nejlepším patří vína od vinařů ze španělské oblasti Montilla – Moriles, jejichž sladká vína vyráběna především z odrůdy Pedro Ximénez jsou známé po celém světě. Jeden z nejlepších sklepů oblasti Montilla – Moriles je sklep Bodegas Pérez Barquero, jehož vína vám právě představíme.

Růžový OLD PORTER PINK 12,5 %

U růžového vína Old Porter z dílny Pérez Barquero vás okouzlí nejen zářivá růžová barva, ale i vůně a chuť zralých malin a brusinek. Víno má hřejivé tělo, aroma sušeného kvalitního ovoce, které jde ruku v ruce s jemnou kyselinkou a lahodnou sladkostí. Na patře se vám dlouho bude držet opojná chuť PINK vína. Hodí se jako aperitiv a digestiv, ale lze jej pít i jen tak s pár kostkami ledu pro příjemné osvěžení. Je určeno spíše ke sladkým pokrmům.

Červený OLD PORTER RICH SWEET WINE 13 %, 21 %

K velmi oblíbeným vínům patří víno Old Porter červené. Tohle konkrétní z proslulé oblasti Montilla -Moriles zrálo 4 roky v sudech z amerického dubu. Barva vám připomene mahagonové dřevo s krásnými zářivými odlesky. Vonět vám budou z vína zralé ostružiny a nakládané ořechy. Plná medová chuť, jahodovo-čokoládová s jemnou tříslovinou, která chutná i těm největším požitkářům sladkých vín. Víno se hodí jako aperitiv či digestiv, doporučeno je k dezertům, paštikám a kvalitním plísňovým sýrům.

Bílý OLD PORTER WHITE SWEET WINE 13 %

I bílé víno Old Porter vám nadchne a budete si jej chtít dopřát znovu a znovu. Na stránce http://www.oldporter.cz/ najdete sladké víno odrůdy Pedro Ximénez, které zrálo půl roku v sudech z amerického dubu. Nažloutlá zářivá barva vám bude příjemná, stejně jako vůně s lípovými tóny, medem a vanilkou. V chuti najdete kandovaný ananas s nádechem javorového sirupu. Víno má dlouhý hřejivý dozvuk a je vhodné jako aperitiv i digestiv. Je ideální k smetanovým zákuskům.

Neváhejte a kupte si lahodné víno Old Porter z oblasti Montilla – Moriles. Nebudete litovat, ať už bude pro vás, nebo jej chcete věnovat, jako zajímavý dárek.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55