Tonizace zajistí krásnou a zdravou pleť

Každá žena chce mít krásnou a zdravou pleť. Pleťová voda je skvělým řešením pro každý typ pleti. Je šetrná a skvěle se postará o vaši tvář. Bio pleťové vody navíc obsahují mnoho přírodních látek, které tvář léčí a zklidňují.

Odlíčení ve třech krocích

Všechny ženy jistě ví, že základem krásné pleti je správná péče. Při každém odličování je tedy důležité postupovat pečlivě a žádný krok nevynechat.

Napřed tvář odličte a zbavte jej make-upu. Potom je dobré ji očistit. A v třetím kroku konečně přichází na řadu tonizace. Tento krok je stejně důležitý, jako dva předchozí. Použitím pleťové vody se vyčištěné póry zmenší a pH pleti se optimalizuje. Tonizace také hydratuje, osvěžuje a současně zklidňuje zanícenou pokožku.

Bio pleťové vody

Pokud chcete dosáhnout maximálních výsledků a mít opravdu krásnou a zdravou pokožku, vyzkoušejte přírodní pleťovou vodu, která obsahuje výtažky z bylin (a také jejich květy). Pokud po každém odlíčení použijete tuto zklidňující vodu, výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Vaše tvář bude zdravější a prozářená, bez nedokonalostí a zarudlých skvrnek.

Bio pleťové vody jsou speciálně vyvinuty pro všechny typy pokožky – pro citlivou, normální, smíšenou, mastnou, ale také pro alergickou nebo speciální přípravky anti age, které podporují krásu a pružnost staršímu typu.

Tyto přípravky mají mnoho vlivů, které jsou pro pleť velmi prospěšné. Bylinky a květiny obsažené v těchto vodách mají také antibakteriální účinky. Přináší opravdu perfektní zklidnění i té nejvíce namáhané pleti.

Pokud po odlíčení použijete přírodní pleťovou vodu nebo tonikum, připravíte tak vaši tvář na následné vstřebání krému, který ji zase vyživí a uzavře tak tento očistný a ozdravný rituál. Přes noc si vaše pokožka odpočine a další den bude krásně vyvážená, odpočinutá a bez zarudlých skvrnek.

Probuďte se do krásy každý den! Nezanedbávejte péči o sebe.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55