Hledáte dárek pro ženy, který je potěší i udělá hezčími? Nechte se inspirovat!

AFRA

AFRA

Každá z nás chce být krásnější, přitažlivější, více sexy a neodolatelná. Právě k tomuto všemu nám může velmi dobře dopomoci dobře vybrané spodní prádlo. A není teď myšleno úplně to, které nosíme denně do práce nebo školy, spíše takové, které si oblékáme večer, pro své partnery, které chceme svádět.

Rozkošné noční košilky

Ať už si přejete vypadat nevinně, mladistvě, svůdně, nebo absolutně sexy a neodolatelně, k tomu všemu vám pomůžou ty správné noční košilky. Díky pestré barevné paletě si můžete vybrat jak jednobarevné, tak vícebarevné modely. Milovnice krajky můžou sáhnout třeba po sexy černé noční košilce zkrášlené právě krajkou s názvem Afra. Stejně tak jedinečná je hříšně červená dámská noční košilka Viki, která sluší jak blondýnkám, tak brunetkám.

Magnolia

Magnolia

Jste li zimomřivá a i přitom i vy chcete najít model povzbuzující erotickou atmosféru, zvolte třeba modýlek s názvem Magnolia bílá. Má rukávek délkově pod loket a v pohodlí tak vydržíte až do rána i v chladnějších nocích stejně jako dámská noční košile BN 121 v jemňounké lila barvě.

Praktické dámské župany

I ženy, které používají dámské župany, vědí, že tento obleček je velmi praktický a přitom podporující přitažlivost a sexy náladu. V létě z vás udělá svůdkyně sexy saténový krátký župánek, v zimě můžete zvolit tenký bavlněný, nebo hřejivý a přitom krásný froté župan. Pokud z něj bude vykukovat vaše nahá noha, váš milovaný vám jistě neodolá.

Ines cappucino

Ines cappucino

Noční košilky i dámské župany jsou celoročně velmi žádaným zbožím a jde o velmi úspěšné dárky. V e-shopu Emanuela.cz si je můžete objednat a následně pak prohlédnout i vyzkoušet v kamenné prodejně.

Rozhodnete-li se darovat župan, jistě se nesetkáte s neúspěchem. A vyberete-li nějaký hřejivý a přitom sexy modýlek, bude vám vděčná kamarádka, sestra, maminka nebo i tchýně.

Nebojte se věnovat ani sexy noční košilky. Vkus vaší kamarádky nebo sestry jistě znáte, tak proč jim nepomoci upevnit vztah s jejich polovičkami. Darujte dárky krásné a přitom i užitečné.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55