Chcete nové plavky? Vyberte si některé z Francie za velmi příznivé ceny

Také už se nemůžete dočkat letní dovolené, dnů, kdy se budeme slunit, koupat a takřka denně budeme potřebovat plavky? V tom případě je důležité myslet na to, abychom měly padnoucí plavky, které nám budou „sedět“, budou lichotit naší postavě a zároveň budou módní a líbivé. Mimochodem, nákup plavek nás také inspiruje k tomu, abychom na své postavě ještě zapracovaly, což ocení spousta žen.

Jestliže i vy zvažujete nákup dámských plavek, určitě se podívejte na nabídku e-shopu, který přináší modely z Francie. Můžete si je pořídit se slevou až 65 %, což se bezesporu vyplatí.

Zazářit může každá žena

Ať už jste dáma s plnějšími křivkami, nebo máte postavu s mírami 90 – 60 – 90, v nabídce e-shopu vyprodej-slevy.cz si zajisté vyberete ten správný kousek. Je zde široká paleta jednodílných i dvoudílných plavek, ale také plavek se sukýnkou, tankiny topů upnutých i volnějších, pareí či bikin. Samozřejmostí je, že se dá objednat samostatně podprsenka i kalhotky, můžete tak libovolně kombinovat velikosti nebo si vybrat jiný spodní a jiný vrchní díl.

Chcete-li vypadat štíhlejší, mohly by se vám líbit např. jednodílné plavky zhotovené z dvou různých látek. Na bocích je použita černá látka, uprostřed na prsou a bříšku je látka s drobným vzorkem. Tento typ plavek postavu opticky zeštíhlí právě díky černé látce po bocích.

Hledáte-li dvoudílné plavky, podívejte se na některé, které jsou ušity z květinové látky. Léto a veselé barvy, květy, k sobě bezesporu patří, s nimi nikdy nesáhnete vedle. To stejné platí o modelech v tyrkysové barvě. I takový model na stránkách e-shopu najdete, navíc je doplněn růžovou šňůrkou, která celý model ještě zvýrazní a ženě dodají na přitažlivosti.

Nahlédněte na kompletní sortiment a vyberte si dle svého vkusu. Dámské plavky výprodej vás mile překvapí módním vzhledem a velmi příznivou cenou. Zásilku můžete mít už druhý den doma, vyzvednout si ji můžete v některé ze 771 poboček Zásilkovna.cz a pokud si ji objednáte klasicky, zaplatíte za poštovné pouze 79 Kč.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55