Užijte si exotiku – 7 nocí na Srí Lance jen za 7 777 Kč včetně polopenze!

Překvapte svou partnerku či partnera a pořiďte vám exotickou dovolenou, na kterou budete s radostí v srdci vzpomínat. Jestli pořád jezdíte do stejných zemí, udělejte spontánní rozhodnutí, které nadchne všechny kolem vás a odměňte sebe i někoho ve svém okolí za celoroční práci a odjeďte na Srí Lanku.

Nadchne vás svou atmosférou, krásnou přírodou, čistým, azurovým mořem, nádhernými širokými plážemi, příjemnými a pohostinnými obyvateli… Jednoduše se dostanete do „ráje na zemi“.

I na Srí Lanku se dá dostat levně

Akční a last minute nabídky nezahrnují jen klasické země, do nichž se nejčastěji vydáváme, jako je Itálie, Chorvatsko, Slovensko… Natrefit můžete i na luxusní dovolenou za přijatelnou cenu i pro běžného klienta.

Právě takovou je dovolená na Srí Lance, na níž se vydáte s CK Monoi. Tato CK se specializuje na luxusní, netradiční dovolené a poznávací dovolené v dálných, exotických zemích.

Až do konce října nabízí pobyt na Srí Lance v Hotelu Bansei J*** na 7 nocí za pouhých 7 777 Kč. V ceně je zahrnuta polopenze, zpáteční transfer, asistence při příjezdu i odjezdu i pojištění CK proti úpadku.

Srí Lanka – nové zážitky, chutě, vůně, fauna, flora…

Hotel Bansei J*** se nachází v turisticky oblíbené destinaci Hikkaduwy. Populární je pro své krásné pobřeží, písčité pláže lákající k odpočinku, korálové útesy, exotické ryby, ale také pro možnost vyzkoušet mnoho vodních sportů, např. surfing… Resort najdete 100 km od hl. města Colombo.

Součástí hotelu je venkovní bazén, restaurace, ubytování budete v jednom ze třiceti prostorných a příjemných pokojů, které jsou klimatizovány, mají balkon, koupelnu, všechno potřebné vybavení i Wi-fi zdarma, kabelovou TV, telefon… Výhled na moře nebo město s kouzelnou atmosférou si budete užívat ve kteroukoli denní či noční hodinu.

Exotická dovolená je splněným přáním pro mnohé z nás. Spojte se s CK Monoi, vyberte si z last minute nabídek a připravte sobě i svým blízkým nezapomenutelné zážitky.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55