Vytvořte si originální fotoknihu s pomocí jednoduchého online editoru

Fotografie jsou nedílnou součástí každé rodiny i jednotlivců. Jestliže jedeme na dovolenou, výlet, pořádáme oslavu narozenin nebo sledujeme každodenní růst našich ratolestí a snažíme se jej postupně hezky zachytit, klademe důraz na to, aby byly fotografie ostré, jasné, barevné, něčím zajímavé… Stejně tak bychom pak měli dbát na to, jak je uchováme.

Pokud je máte uložené v počítači nebo na externí paměti, nikdy to není tak hezké, jako když si je můžete prohlédnout reálně, uchopit je, sáhnout si na ně… Právě to vám umožní fotokniha, kterou si zhotovíte naprosto dle vašeho vkusu, sami a během krátkého času. Stačí navštívit webové stránky společnosti nabízející fotoknížky, vybrat si šablonu a vložit fotografie, které chcete.

Jednoduchá tvorba fotoknih

Na internetových stránkách fotoknizky.cz najdete online editor na tvorbu fotokalendářů i fotoknížek. Šablon je zde skutečně velké množství, vytvoříte fotoknížky v hravém, elegantním, veselém, pestrém i jiném stylu.

Kupříkladu pro tvorbu fotoknížky s dětskými fotografiemi lze použít šablonu s puntíky nebo barevnými proužky, pro tu s fotografiemi z dovolené z Paříže elegantní černo-červenou se srdíčky a další.

Cenová dostupnost pro každého

Jistě vás překvapí přijatelnost cen. Již za 399 Kč si lze objednat fotoknihu, která vám bude zhotovena speciálními tiskovými stroji na kvalitní lesklý fotopapír. Hotové knihy jsou odesílány nejpozději do pár pracovních dnů od zaplacení objednávky. V případě, že najdete u konkurence nižší cenu, kontaktujte společnost e-mailem info@fotoknizky.cz a jistě se na ceně dohodnete.

Přesvědčte se sami, jak snadná je tvorba fotoknih s vašimi nejmilejšími fotografiemi. Použít je můžete také jako skvělý dárek pro babičku a dědečka k Vánocům, pro přítele, vaše dospělé dítě nebo pro kamarádku. Uvidíte, že budete nadšeni.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55