Prosek Park a Britská čtvrť – najdete zde domov i vy?

Toužíte po moderním bydlení? Chtěla byste se usadit v Praze? Pokud ano, zaměřte pozornost na developerské projekty Prosek Park a Britská čtvrť. Díky provedení a lokalitě poráží ostatní projekty na plné čáře. Co nabízí více a jaké byty jsou k mání?

ocimazeny.cz_finep_cz_nahledovy

Spojení moderny a přírody

Projekt Prosek Park se začal stavět už v roce 2011 v atraktivní lokalitě Praha 9 – Prosek. První byty Prosek Park byly rychle vyprodány a zájem stále trval. Proto se developerská společnost Finep rozhodla projekt rozšířit. Projekt se rozrostl až do etapy Prosek Park IX. Tu tvoří dva rezidenční domy, které dohromady nabízí 102 moderně stylizovaných bytů. K mání jsou i luxusní byty o dispozicích 4+kk a velikosti obytné plochy 118m2. Projekt je oblíbený i vzhledem k jeho lokalitě, která disponuje kompletní občanskou vybaveností, skvělou dopravní obslužností a velkou výhodou je blízkost přírody a bohaté možnosti kulturního a sportovního vyžití.

ocimazeny.cz_finep_cz_01

Západní Město – Britská čtvrť IX

Do deváté etapy výstavby dospěl také populární projekt Britská čtvrť. Nachází se na Praze 5. Moderní byty v Praze 5 mají bezbariérový přístup. Celkem je v nabídce 119 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk s výměrou 107 m2. Byty mají vyšší standardy vybavení, které jsou zárukou spokojenějšího bydlení a bezpečnosti. Proč bydlet právě zde? Praha 5 je klidná lokalita s perfektní dostupností do centra města, která nabízí vyžití pro dospělé i děti.

ocimazeny.cz_finep_cz_02

Šance ke koupi bytu jsou!

Vzhledem k tomu, že nové projekty byly dostavěny teprve nedávno, je většina bytů ještě volná. Jak už to tak bývá – o ty nejlepší je samozřejmě největší zájem. Chcete se o projektech dozvědět více? Podívejte se na prodej bytů v Praze od developera FINEP, kde najdete detailní popis bytů i lokality.

Jestliže už jste rozhodnuti, koupi bytu nedokládejte. Zařiďte si co nejdříve hypotéku. Tento článek vám pomůže se rychle zorientovat a vybrat hypotéku, která vám bude vyhovovat.

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55