Do Prahy za nákupy – kam, proč a jak si je užít na maximum?

Jaro je tu a s ním i jedna milá povinnost. Je na čase změnit šatník a vyrazit na nákupy. Nejvíce možností nabízí Praha. Poradíme vám, kam se určitě vyplatí zajet, kde nakoupit levně i s tím, kde se ubytovat, protože jeden den vám určitě stačit nebude.

Nákupy pod jednou střechou

V Praze se nachází hned několik obrovských nákupních center, které nabízí stovky obchodů pod jednou střechou. Mezi nejpopulárnější patří OC Černý most. Leží ale na okraji Prahy, je lepší sem vyrazit autem. Hned vedle se nachází Ikea, kam můžete skočit na nákupy doplňků do domácnosti. I centrum města má svá nej. Patří k nim Obchodní centrum Letňany, které nabízí více než 180 obchodů. K centru vás doveze speciální autobusová linka OCL, zastávku má například u stanice metra Střížkov, Letňany a Prosek. Pokud nechcete utrácet moc, zamiřte do proslulé tržnice SAPA. Více se o tržnici dozvíte zde. Z obchodních domů ještě doporučujeme Fashion Arena Prague Outlet, Centrum Chodov a Arkády Pankrác.

ocimazeny.cz_hotelbelvedrereprague_cz_01

Ubytování v centru za hubičku

Na nákupy vám určitě nebude stačit jen jeden den, proto pro vás máme tip na ubytování v Praze. Z široké nabídky jsme vybrali hotel Belvedere, který nabízí luxus 4 hvězdiček za velmi příjemnou cenu. Hotel Praha Belvedere se nachází v centru na adrese Milady Horákové 19.

ocimazeny.cz_hotelbelvedrereprague_cz_02

Nedaleko hotelu jsou zastávky tramvají i metra, takže se pohodlně dostanete do všech nákupních center a třeba i k památkám. V docházkové vzdálenost je například Pražský hrad. Výhodou hotelu je, že nabízí prostorné pokoje s komfortním zařízením. Na každém pokoji je dokonce internetové připojení, takže budete moci naplánovat váš výlet třeba u snídaně.

ocimazeny.cz_hotelbelvedrereprague_cz_03

TIP: Využijte při ubytování Praha 7 speciální nabídku – Relaxační balíček. V rámci něj koupíte 1 noc v hotelu se snídaní a v ceně je i masáž, na kterou můžete zajít po náročném dni, který jste strávila na nákupech. Nebo si vyberte jeden z téměř pětiset dalších hotelů, které Praha nabízí

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55