Upoutejte pozornost v barevné mikině s 3D potiskem!

Na světě neexistuje žena, která by nestála o pozornost mužů. Pokud vyrážíte do společnosti, vsadíte na přitažlivý outfit, ale co když jdete sportovat? Nebojte se! I ve fitku se můžete cítit sexy, a přitom pohodlně.

Nejeden internetový vyhledávač nabízí nespočet obchodů, kde je k dostání značkové sportovní oblečení. Jenže je mnohdy designově nudné, no prostě nic moc. V tomto případě vás na první pohled osloví mikiny s potiskem, legíny a doplňky UTOPY!

Najděte svůj styl

Hitem letošního roku je nejen oblečení v pastelových tónech a bílé, ale také veselé barvičky, romantické a květinové vzory. Komfortní 3D mikiny si vás získají na první pohled svým vzhledem a nevšedními motivy. Díky tomu, že jsou šity českými švadlenami, mohou je nosit i ženy s nějakým kilem navíc. Veškeré modely jsou k dostání ve velikosti S – XL. Například mikina s kapucí v šedé a tyrkysové barvě s abstraktním vzorem padne jako ulitá k jednobarevným leginám a bílým teniskám.

Nebuďte jako šedá myška

S kvalitním a stylovým oblečením UTOPY upoutáte pozornost opačného pohlaví a možná obdržíte díky trendy outfitu i pozvání na rande. Možná se vám zalíbí dámská mikina černá s květinovými vzory, tyrkysová s kapucí, bílá s přírodním motivem či ostře růžová. Poslední zmiňovaná se dokonale kombinuje s bílými, černými i pestrobarevnými leginami s mírně vyšším pasem. To vše pro ještě větší pohodlí.

Kombinujte a bavte se!

Investujte do svého šatníku tím nejlepším způsobem. Dámské mikiny mají sexy střihy, jsou komfortní a přizpůsobí se každému pohybu. Zamilujete si je nejen při sportu, ale také při každodenním nošení. Sednou k leginám, přiléhavým džínám, sukním i elegantním kalhotám. V dnešní době je možné zkombinovat ležérní módu se sportovní. Posledním výstřelkem módy je nošení mikin a kabátu. Vyzkoušejte všechno!

Komentovat

Váš email nebude publikován. Vyžadovaná pole jsou označeny *

*

Můžete použít HTML tagy...


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /data/web/virtuals/30322/virtual/www/domains/ocimazeny.cz/wp-content/themes/glamour/single.php on line 55